België

La Vache Gite

The place to be in de prachtige Belgische Ardennen. MTB- en motorrijders die van prachtig natuurschoon willen genieten en bij thuiskomst Bourgondisch willen genieten, zijn hier echt op hun plek!
Heb je ook een voorliefde voor eten, drinken en avontuur? Dan ben je bij Lydia en Phillip Snoeck aan het goede adres. Zij runnen al jaren met veel plezier Herberg La Vache, in het typische Ardense dorp Warempage.
Vanaf 2 personen ben je van harte welkom. Je kunt je bij Philip en Lydia flink in de watten laten leggen. Er zijn verschillende slaapvertrekken in een afzonderlijk gebouw met eigen gezellige “bar”.

Link naar de Website

 

CCR

Het CCR is opgezet voor fietsers. In het bijzonder voor fietsers die in groepsverband willen fietsen of ATB-en. Het CCR is gelegen in Remouchamps op de Hauteregard (3 km. buiten het dorp) met uitzicht op de Redoute en met veel bekende bergen en technische ATB-routes in de buurt. De faciliteiten van het CCR zijn toegespitst op fietsers, zoals een grote fietsenstalling, reparatie-ruimte, en een plaats voor het schoonmaken van ATB's.
CCR is open de weekeinden, feestdagen en vakanties. In de wintermaanden is CCR in de maanden december, januari en februari gesloten.

Link naar de Website

 

Frankrijk

AlpAdventures, Arno en Jessica de Jong

Met onze lokale kennis en onze passie voor the outdoors bieden we je een onvergetelijke vakantiebelevenis in het Franse Grand Massif. Je kunt bij ons terecht voor een comfortabel verblijf in een chalet, of voor een geheel verzorgde reis op maat. Wil je je alleen of met vriend of vriendin aansluiten bij een uitdagende mountainbike- of outdoortrip, ga dan mee op onze avontuurlijke summertrips!

Link naar de Website

 

Italië

Sardinië

Prachtig mooi gelegen appartementen complex. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Vanaf deze locatie kunnen er vele buitenactiviteiten worden ondernomen. Voor de racefiets is het in de directe nabijheid waanzinnig om te fietsen.
Om te mountainbiken heb je wel echt vervoer nodig, dan zijn er de meest uitdagende tracks op het eiland binnen een uur rijden te vinden.
Een GPS is echt noodzakelijk, geen bewegwijzering aanwezig. De tracks zijn te vinden op het internet. 100% aanrader.

Link naar de Website

 

Oostenrijk

Bike hotel Conrad

Het hotel als je een sportief weekend op de fiets wilt doorbrengen in de omgeving van Saalbach-Hinterglemm. Echt ingericht voor fietsers, met guiding vanuit het hotel zelf.

Link naar de Website

 

Mountainbiking with Siebe

Ervaar de Oostenrijkse bergen op een unieke manier. Samen stappen we op een elektrische mountainbike en trekken we de natuur in. Je beleeft onvergetelijke momenten, samen met je vrienden, collega's of familieleden. U kunt de e-bike experience agenda voor de zomer van 2018 en meer informatie hier bekijken, of stuur uw aanvraag voor een eigen e-bike experience op maat.

Link naar de Website

Link naar de PDF

 

 

Portugal

Casa da Aldeia/ Vila Primaveira, Monique en Lex

Ontspan en relax in Portugese stijl!
Gelegen tegen een berg net boven het Portugese dorpje Santa Bárbara de Nexe biedt Casa da Aldeia u een prachtig uitzicht over de hele baai van Faro. Villa Primaveira bevindt zich op de binnenplaats van een traditioneel Portugees huis uit het jaar 1911 en is totaal gerestaureerd. Authentieke details zoals een waterput, traditionele oven en vloeren zijn bewaard gebleven.

Link naar de Website

 

SNEL FIETSEN BV

Amsterdamsestraatweg 414 a-b-c
3551 CX Utrecht
Telefoon 030 - 2441971
utrecht@snelfietsen.nl

Valeriusstraat 79
2517 HP Den Haag
Telefoon 070 - 7371372
denhaag@snelfietsen.nl

KvK Utrecht 30023353
BTW nr. NL810498820B01

Algemeen emailadres:
info@snelfietsen.nl

ABN-AMRO
IBAN: NL88 ABNA 0490 7820 19
BIC: ABNANL2A

•  Algemene voorwaarden
•  Garantiebepalingen

FIETSMERKEN

•  Snel
•  Brompton
•  Cannondale
•  Cube
•  Jan Janssen
•  J.Guilllem
•  Surly
•  Takashi
•  Van Nicholas
 

FRAME MATERIAAL

•  Stalen fietsen
•  Titanium fietsen
•  Carbon fietsen
•  Aluminium fietsen
•  Bamboe Fietsen

OPENINGSTIJDEN:

Utrecht:    
Dinsdag   09:00 - 18:00
Woensdag   09:00 - 18:00
Donderdag   09:00 - 18:00
Vrijdag   09:00 - 18:00
Zaterdag   09:00 - 17:00
Den Haag:    
Dinsdag   09:00 - 18:00
Woensdag   09:00 - 18:00
Donderdag   09:00 - 18:00
Vrijdag   09:00 - 18:00
Zaterdag   09:00 - 17:00